Begüm Birgören Kimdir, Biyografisi,

Doğum Tarihi : 20 Eylül 1982;
Doğum Yeri : Eskişehir

Begüm Birgören ; Türkiye Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.
13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografisi

   Türkan (2011)
   Ömre Bedel (2009) - Ömür
   Ali'nin Sekiz Günü (2008) - Zeynep
   Mert ile Gert (2008) - Nazlı
   Nokta (2008)
   Karayılan (2007) - Elvan
   Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe
   Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni
   Seher Vakti (2005) - Melike
   Arapsaçı (2004)
   Mavi Kolye (2003) - Nil
   Pilli Bebek (2003) - Olcay
   Beşibiryerde (2002)


Begüm Birgören Resimleri

Begüm Birgören Kimdir, Resimleri
Begüm Birgören Kimdir, Resimleri
Begüm Birgören Kimdir, Resimleri
Begüm Birgören Kimdir, Resimleri
Begüm Birgören Kimdir, Resimleri
Begüm Birgören Kimdir, Resimleri